Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Omletă vegană servită cu pătrunjel și ceapă verde

Durata Preparare: 15 minute

Ingrediente:

Tofu - 350 grame
Curry - 1 lingurițe
Usturoi - 1 căței
Ulei de măsline - 1 linguri
Ceapă verde - 1 legatura
Pătrunjel - grame

Pași:

Pasul 1

Alege o variantă de tofu care să aibă un conținut scăzut de sare (evită variantele păstrate în saramură). Gustă înainte de a-l găti pentru a evita sarea în cazul în care preparatul nu are nevoie.

Pasul 2

Pasează bine cu furculița brânza tofu, adaugă curry și usturoiul.

Pasul 3

Într-o tigaie antiaderentă, adaugă 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu spre mic.

Pasul 4

Adaugă tofu și lasă aproximativ 3 minute pe foc, amestecând constant.

Pasul 5

Serveşte cu pătrunjel și ceapă verde. De asemenea, poți pregăti lipii cu humus, omleta din tofu și felii subțiri de roșii.

Tips & Tricks

Tofu este pur și simplu lapte de soia bine turtit în forma unei bloc de „brânză” cu multe proteine și aminoacizi. Apare uneori grija legată de soia și efectele sale asupra hormonilor, însă atâta timp cât aceasta face parte dintr-o dietă variată, nu există motive atestate de studii care să susțină îngrijorarea.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments