Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Bate ouăle. Spală și toacă ceapa mărunt.
Amestecă ricotta cu parmezanul.
Amestecă nucșoara, sarea și piperul în ouăle bătute.
Încinge o tigaie și călește ceapa în ulei de măsline. Adaugă o parte din ouăle bătute, cât să îți ajungă pentru 3 omlete.
Coace pe ambele părți, iar după ce ai întors pe a 2-a parte, pune un strat de ricotta cu parmezan și împachetează omleta, adică trece parte peste parte.
Repetă pentru celelalte 2 omlete.
Spală rucola și mărunțește-o, dacă este prea mare. Adaugă o lingură de ulei de măsline, sare și piper și servește alături de omletă.
Dacă Popeye Marinarul ar trăi în zilele noastre, ar uita de prânzul plin de spanac și ar mânca rucola. Superputeri de la un superaliment? Poți să fii sigur de asta! Sau cel puțin poți prezenta așa o salată data viitoare când o serviți și urmașului. Despre mai mult calciu decât în lapte, fibre cât cerealele de dimineață, fier, vitamina C și vitamina A… lăsăm discuțiile acestea pentru adulții mofturoși.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei