Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Omletă pufoasă cu ricotta și rucola

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Bate ouăle. Spală și toacă ceapa mărunt.

Pasul 2:

Amestecă ricotta cu parmezanul.

Pasul 3:

Amestecă nucșoara, sarea și piperul în ouăle bătute.

Pasul 4:

Încinge o tigaie și călește ceapa în ulei de măsline. Adaugă o parte din ouăle bătute, cât să îți ajungă pentru 3 omlete.

Pasul 5:

Coace pe ambele părți, iar după ce ai întors pe a 2-a parte, pune un strat de ricotta cu parmezan și împachetează omleta, adică trece parte peste parte.

Pasul 6:

Repetă pentru celelalte 2 omlete.

Pasul 7:

Spală rucola și mărunțește-o, dacă este prea mare. Adaugă o lingură de ulei de măsline, sare și piper și servește alături de omletă.

Tips & Tricks

Dacă Popeye Marinarul ar trăi în zilele noastre, ar uita de prânzul plin de spanac și ar mânca rucola. Superputeri de la un superaliment? Poți să fii sigur de asta! Sau cel puțin poți prezenta așa o salată data viitoare când o serviți și urmașului. Despre mai mult calciu decât în lapte, fibre cât cerealele de dimineață, fier, vitamina C și vitamina A… lăsăm discuțiile acestea pentru adulții mofturoși.

Te-ar putea interesa si ...

Porumb copt

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Somon umplut

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments