Ruladă cu bacon și ciuperci
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Împarte cantitățile ingredientelor pentru a prepara pe rând cele 2 lipii. Bate ouăle cu un vârf de sare și piper.
Într-o tigaie antiaderentă, adaugă brânza. Când începe să se topească, toarnă ouăle bătute uniform peste brânză.
Pune imediat lipia deasupra ouălor, presând ușor pentru a absorbi ouăle. Întoarce rapid lipia pe partea cealaltă, astfel încât ouăle să adere și pe această parte.
Când oul este gătit și brânza este crocantă, întoarce lipia din nou, mai las-o câteva secunde pentru a se rumeni ușor, apoi scoate-o pe o farfurie.
Întinde amestecul de ton pe jumătate din lipie, pliaz-o și pune-o înapoi în tigaie. Gătește la foc mic până se rumenește pe fiecare parte.
Taie lipiile în triunghiuri.
Tonul, face parte din categoria peștilor care aduc multiple beneficii pentru sănătatea noastră. Atunci când alegi acest aliment din magazin, acordă atenție zonei din care peștele a fost pescuit. Evită zonele FAO 61, 67, 71, 77 , 81, 87 și 88, întrucât acestea sunt considerate radioactive. Evită de asemenea specia bigeye tuna și optează pentru skipjack, yellowfin sau albacore. Alege tonul conservat în recipiente de sticlă și nu de metal. Ține cont de aceste recomandări și include ocazional tonul în dieta voastră, pentru că acesta rămâne o carne bogată în seleniu, vitamina D și omega 3.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei