Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Omletă cu spanac

Durata Preparare: 15 minute

Ingrediente:

Ouă - 4-5 bucăți
Spanac - 30-40 grame
Sare
Ceapă verde - grame (opțional)
Cașcaval - grame (opțional)

Pași:

Pasul 1

Pune codițele de ceapă verde și frunzele de spanac în tigaia încinsă cu puțin ulei de măsline.

Pasul 2

După aproximativ 1 minut, toarnă ouăle bătute. Urmează pașii de mai jos pentru a obține o omletă pufoasă.

Tips & Tricks

Trucuri pentru omlete pufoase: bate bine de tot ouăle cu o furculiță (până când apare spuma); pune tigaia pe foc cu flăcăra mare pentru a se încinge, adaugă ouăle, apoi redu focul la mic; cu ajutorul unei spatule, trage ouăle gătite dinspre margine spre centru, ouăle crude vor umple spațiul; întoarce omleta când aceasta alunecă ușor în tigaie, apoi adaugă topingurile care se vor topi (așa cum este cașcavalul); piperul se va aduna spre tigaie, așa că păstrează-l pentru a-l adăuga direct în farfurie.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments