Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Pune codițele de ceapă verde și frunzele de spanac în tigaia încinsă cu puțin ulei de măsline.
După aproximativ 1 minut, toarnă ouăle bătute. Urmează pașii de mai jos pentru a obține o omletă pufoasă.
Trucuri pentru omlete pufoase: bate bine de tot ouăle cu o furculiță (până când apare spuma); pune tigaia pe foc cu flăcăra mare pentru a se încinge, adaugă ouăle, apoi redu focul la mic; cu ajutorul unei spatule, trage ouăle gătite dinspre margine spre centru, ouăle crude vor umple spațiul; întoarce omleta când aceasta alunecă ușor în tigaie, apoi adaugă topingurile care se vor topi (așa cum este cașcavalul); piperul se va aduna spre tigaie, așa că păstrează-l pentru a-l adăuga direct în farfurie.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei