Masa ciobanului
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pune codițele de ceapă verde și frunzele de spanac în tigaia încinsă cu puțin ulei de măsline. Bate ouăle.
După aproximativ 1 minut, toarnă ouăle bătute. Urmează pașii de mai jos pentru a obține o omletă pufoasă.
Trucuri pentru omlete pufoase: bate bine de tot ouăle cu o furculiță (până când apare spuma); pune tigaia pe foc cu flăcăra mare pentru a se încinge, adaugă ouăle, apoi redu focul la mic; cu ajutorul unei spatule, trage ouăle gătite dinspre margine spre centru, ouăle crude vor umple spațiul; întoarce omleta când aceasta alunecă ușor în tigaie, apoi adaugă topingurile care se vor topi (așa cum este cașcavalul); piperul se va aduna spre tigaie, așa că păstrează-l pentru a-l adăuga direct în farfurie.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei