Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Bate ouăle bine cu un praf de sare, piper și oregano.
Taie mărunt ceapa și roșiile uscate.
Încinge o tigaie în care ai pus puțin ulei de măsline, apoi adaugă ceapa până își schimbă culoarea. Adaugă roșiile uscate și mai sotează 1-2 minute, apoi adaugă ouăle.
După 1-2 minute, cu ajutorul unei palete, întoarce omleta pe cealaltă parte și mai lasă încă 1-2 minute.
Servește cu măsline proaspete și/sau brânză feta.
Procesul de uscare îndepărtează apa din roșii, făcându-le mai dense din punct de vedere caloric, dar și din punctul de vedere al unor nutrienți. Astfel, roșiile uscate conțin până la 15g de proteine și până la 10g de fibre, fiind totodată o sursă bună de potasiu, folat și fier.
0 0 votes Acordă o notă rețetei