Ruladă cu bacon și ciuperci
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Toacă ardeiul și roșiile mărunt.
Adaugă 1 linguriță de ulei într-o tigaie și sotează roșiile și ardeiul roșu timp de 2 minute, apoi scoate-le din tigaie și pune-le deoparte.
Bate ouăle, laptele, sarea, piperul și boiaua împreună.
Pune porumbul, spanacul și legumele sotate peste ouă și continuă să gătești, până când oul se coagulează complet.
Este important să aducem ouă săptămânal în alimentația familiei? Da, dacă nu există alergii, oul este o sursă excelentă de nutrienți esențiali pentru dezvoltarea sănătoasă a copiilor și ar trebui să fie prezent în diverse forme. Dacă în trecut erau foarte multe restricționări cu privire la numărul de ouă indicat pe săptămână, ultimele cercetări nu mai sunt atât de stricte, dând „liber” la consumul de ouă ca atare sau în preparate. Proteinele din albușul de ou sunt de înaltă calitate și ajută la creșterea și dezvoltarea corectă a țesuturilor și mușchilor. Apoi, gălbenușul conține colina, acel nutrient esențial pentru dezvoltarea sistemului nervos central la copii și funcționarea memoriei. Oul este bogat și în luteină și zeaxantină, antioxidanți care contribuie la sănătatea ochilor, dar și în vitamina D, necesară pentru absorbția calciului, ajutând la formarea oaselor și dinților sănătoși. Fierul este de asemenea prezent în gălbenușul de ou, într-o formă ușor de absorbit de către organism.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei