Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Omletă cu legume

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.

Pasul 2:

Unge formele de brioșe cu ulei.

Pasul 3:

Într-un bol, bate ouăle cu sare și piper.

Pasul 4:

Adaugă amestecul mexican în ouăle bătute și amestecă bine. Dacă ai optat pentru a înlocui, adaugă porumbul și mazărea din conservă, iar morcovul dă-l pe răzătoare.

Pasul 5:

Toarnă compoziția în formele de brioșe.

Pasul 6:

Coace în cuptor timp de 12-15 minute sau până când omleta este bine făcută și ușor rumenită.

Pasul 7:

Lasă să se răcească câteva minute înainte de a le scoate din forme.

Tips & Tricks

Legumele congelate sunt culese la vârful maturității, când conținutul de nutrienți este la cel mai înalt nivel. Recoltarea și procesarea au loc rapid, în câteva ore, pentru a minimiza pierderile de vitamine și minerale. După recoltare, legumele sunt blanșate – tratate termic scurt pentru a opri enzimele care degradează calitatea – apoi răcite și congelate rapid. Acest proces păstrează nutrienții, textura și gustul, făcând legumele congelate o alternativă comparabilă sau chiar mai bună decât cele proaspete transportate și depozitate mult timp.

Poți înlocui amestecul mexican cu 70 g porumb, 70 g mazăre și un morcov mic.

Te-ar putea interesa si ...

Bile Labneh

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments