Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Spală ciupercile, apoi taie-le felii.
Într-o tigaie, pune ciupercile în puțin ulei de măsline. Când ciupercile sunt făcute (5 min), pune ceapa tăiată mărunt și mai lasă câteva minute.
Bate într-un bol ouăle cu sare, piper și pătrunjel. Apoi toarnă-le peste ciuperci și adaugă și mozzarella tăiată bucăți. Pune capacul și lasă la foc mic omleta pentru 2-3 minute.
Când este coaptă pe partea de jos, întoarce-o (poți folosi o farfurie pe care să o răstorni), apoi las-o încă 2 minute până va fi coaptă bine.
Pentru urmașii cu un apetit selectiv, omleta este preparatul cu ajutorul căruia îl poți ajuta să aducă mai multă diversitate în farfurie. Evită să ascunzi ingrediente și implică-l pe cel mic la fiecare pas. Deschideți împreună frigiderul și alegeți toppingurile, lasă-l să spargă sau să amestece ouăle, pregătiți un tocător mare pe care să „aruncați” întregul preparat, apoi mâncați împreună direct de acolo.
0 0 votes Acordă o notă rețetei