Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Omletă cu ciuperci și mozzarella

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Spală ciupercile, apoi taie-le felii.

Pasul 2:

Într-o tigaie, pune ciupercile în puțin ulei de măsline. Când ciupercile sunt făcute (5 min), pune ceapa tăiată mărunt și mai lasă câteva minute.

Pasul 3:

Bate într-un bol ouăle cu sare, piper și pătrunjel. Apoi toarnă-le peste ciuperci și adaugă și mozzarella tăiată bucăți. Pune capacul și lasă la foc mic omleta pentru 2-3 minute.

Pasul 4:

Când este coaptă pe partea de jos, întoarce-o (poți folosi o farfurie pe care să o răstorni), apoi las-o încă 2 minute până va fi coaptă bine.

Tips & Tricks

Pentru urmașii cu un apetit selectiv, omleta este preparatul cu ajutorul căruia îl poți ajuta să aducă mai multă diversitate în farfurie. Evită să ascunzi ingrediente și implică-l pe cel mic la fiecare pas. Deschideți împreună frigiderul și alegeți toppingurile, lasă-l să spargă sau să amestece ouăle, pregătiți un tocător mare pe care să „aruncați” întregul preparat, apoi mâncați împreună direct de acolo.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments