Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Toacă ceapa mărunt, răzuiește ghimbirul, toacă roșia și cățelul de usturoi și bate ouăle.
Într-o tigaie medie, încălzește untul.
Adaugă în tigaie ceapa, ghimbirul și usturoiul și gătește, amestecând des, până când ceapa devine translucidă, aproximativ 4 minute.
Adaugă roșia și condimentele, amestecând des, până când roșia se înmoaie, aproximativ 2-3 minute.
Adaugă ouăle și amestecă-le ușor, aproximativ 2 minute. Adaugă sucul de lămâie și servește imediat.
Introducerea alimentelor noi poate fi o etapă provocatoare, dar și una foarte importantă pentru dezvoltarea copilului. Începe prin a-i oferi preparatele preferate, iar apoi poți adăuga treptat elemente noi, astfel încât să le accepte cu ușurință. Pentru a-l ajuta pe cel mic să descopere curiozitatea de a gusta, începe prin a-i oferi farfurii diferite, a schimba locurile la masă, a testa condimente noi în feluri de mâncare deja savurate și abia apoi introdu alimente noi în acestea. În ceea ce privește rețeta, poți folosi aceleași ingrediente, doar că e bine să experimentezi cu diverse arome și texturi pentru a face procesul mai interesant și mai plăcut pentru cel mic. De exemplu, poți ajusta cantitatea de condimente sau poți adăuga ingrediente suplimentare care sunt mai familiare și mai acceptate, pentru a face tranziția mai ușoară.
0 0 votes Acordă o notă rețetei