Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Oeufs cocotte (ouă coapte)

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Într-un vas mai mic, rezistent la cuptor, adaugă 4 linguri de sos de roșii amestecat cu busuioc (pot fi mai multe dacă fundul vasului nu este acoperit).

Pasul 2:

Adaugă din loc în loc mici bucăți de unt.

Pasul 3:

Sparge ouăle în vas.

Pasul 4:

Adaugă bucăți din brânza aleasă.

Pasul 5:

Presară din loc în loc brânza mascarpone.

Pasul 6:

Condimentează cu sare și piper.

Pasul 7:

Vasul intră la cuptor, la 200 de grade Celsius, pentru 10-20 de minute, în funcție de cât de gătite vrei să fie gălbenușurile.

Tips & Tricks

Evită să oferi alimente preparate insuficient urmașilor cu vârste mai mici. În cazul ouălelor, acestea trebuie să aibă gălbenușul gătit tare până cel puțin la vârsta de doi ani. În
funcție de obiceiurile familiei, poți alege când și dacă să oferi astfel de preparate. Poți înlocuii brânza de capră cu caș, telemea, brânză cu mucegai sau mozzarela.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments