Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius.
Într-un vas termorezistent de ceramică sau yena, sparge cele 4 ouă, având grijă să nu spargi gălbenușul.
Taie feliuțe mozzarella și pune-o din loc în loc. Taie cubulețe roșiile și ardeiul și pune-le de asemenea din loc în loc. Poți folosi și roșii cherry sau roșii uscate.
Condimentează cu sare, piper, busuioc proaspăt sau fulgi de chilli și 1 ceapă verde tăiată feliuțe subțiri.
Tava intră la cuptor pentru 10-12 minute.
Servește cu ceapa verde rămasă tăiată feliuțe.
Gălbenușul crud sau gătit insuficient poate fi contaminat cu bacterii. Temperatura care distruge Salmonella în cazul ouălor este de 70 de grade Celsius (2 minute) sau 75 de grade Celsius (30 de secunde). Acești timpi pot varia în funcție de sursă. Totuși, pentru a te asigura că oul este un preparat sigur, îți recomandăm să îl gătești până când gălbenușul și albușul s-au închegat, nemaiexistând părți moi. În cazul acestui preparat, 12 minute la cuptor vor fi suficiente pentru a obține un ou complet gătit.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei