Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius, funcția cu ventilație și tapetează o tavă mare cu hârtie de copt.
Scoate cotorul ardeilor, taie-i pe jumătate, apoi fiecare jumătate în 3 părți egale. Fiecare ardei va crea 6 „chipsuri”. Așază bucățile de ardei pe tava pregătită, cu partea interioară în sus. Toacă jalapeño și dă cheddarul pe răzătoare.
Într-o tigaie mare, călește carnea tocată până când aceasta este gătită complet. Adaugă condimentele și amestecă. Adaugă fasolea neagră, porumbul și jalapeño, amestecând.
Pune amestecul de carne peste bucățile de ardei. Presară deasupra brânza și coace timp de aproximativ 10 minute, până când brânza se topește. Pentru ardei mai moi, mărește timpul petrecut la cuptor.
Amintește-ți să pasezi cu ajutorul unei furculițe boabele de fasole neagră înainte de a le oferi urmașilor începători. Tocmai pentru că acestea au o dimensiune mai mică decât fasolea albă, riscul de înec care le însoțește crește. Traheea unui urmaș are o dimensiune asemănătoare unei afine, astfel încât recomandăm evitarea alimentelor cu formă rotundă până când abilitățile micului gurmand permit introducerea lor.
Poți înlocui brânza cheddar cu brânză vegană.
0 0 votes Acordă o notă rețetei