Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Mușchiuleț rulat:
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.
Taie fiecare mușchi de porc în 3. Bate mușchiul cu ciocanul pentru șnițele.
Toacă mărunt ciupercile și ceapa. Pisează usturoiul. Gătește-le la foc mediu, aproximativ 20 de minute, până scade sucul lăsat de ciuperci.
Unge feliile de mușchi cu puțin ulei de măsline, sare, piper, boia și puțin usturoi, apoi adaugă peste fiecare dintre ele umplutura de ciuperci.
Rulează strâns, fixează-le cu scobitori sau bețe de frigărui și așază-le pe toate în tava pentru cuptor. Lasă loc într-o parte a tăvii și pentru morcovi. Tava intră la cuptor, pentru 35-40 minute.
Morcovi: Curăță și spală morcovii, apoi taie-i bastonașe. Amestecă-i cu 1 lingură de ulei de măsline, 1 lingură sos de soia, 1 linguriță sirop de arțar, sare și piper.
Așază-i pe o tavă tapetată cu hârtie de copt sau direct în tava unde ai pus mușchiulețul de porc. În 25 de minute, morcovii vor fi gata, însă îi poți lăsa până la finalul timpului dedicat mușchiulețului.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei