Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Dacă folosești roșii, atunci crestează-le și opărește-le în apă clocotită pentru 1-2 minute. Poți scoate ușor coaja lor după acest pas.
Rupe capetele păstăilor și taie-le în bucăți potrivite.
Adaugă într-o oală 1 lingură ulei măsline și 2-3 linguri apă în care să înăbușești ceapa și usturoiul tăiate mărunt.
Când ceapa devine transparentă (2-3 minute), adaugă păstăile de fasole și 1⁄2 cană de apă. Lasă să fiarbă mocnit 5-6
minute, apoi adaugă roșiile decojite și mărunțite. Dacă folosești sos de roșii, nu mai adăuga apă, completează cu sosul imediat după ce ai adăugat păstăile.
Condimentează și lasă să scadă la foc potrivit.
Adaugă pătrunjelul tocat.
Atât fasolea păstăi, cât și alte alimente precum spanacul, sfecla, rucola conțin nitrați, un fel de „anti-nutrienți”, care s- au transformat într-un avertisment legat de consumul mai multor produse. Principiul după care ne ghidăm aici este însă diversitatea, așa că prezența nutrienților depășește alte posibile îngrijorări. Din
fericire, natura este de asemenea atentă și include în alimentele menționate nutrienți precum vitamina C, al căror efect constă în minimizarea posibilelor efecte negative ale nitraților.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei