Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Dă drumul cuptorului la 180 de grade Celsius.
Unge cu ulei de măsline, sare și piper pieptul de curcan. Opțional, poți adăuga alte condimente precum: curry, boia dulce, oregano.
Așază bucățile de mușchiuleț într-o tavă unde ai pus hârtie de copt.
Spală și decojește guliile. Taie-le în forma cartofilor prăjiți. Pregătește roșiile cherry și strugurii. Dacă vârsta și abilitățile urmașului permit, le poți lăsa ca atare. Ele se vor înmuia oricum după gătire. Dacă urmașul este începător în procesul diversificării, taie roșiile cherry și strugurii sferturi.
Amestecă gulia, strugurii și roșiile cu două linguri de ulei de măsline, sare, piper și 1 linguriță cimbru.
Așază legumele deasupra bucăților de carne.
Tava intră la cuptor pentru aproximativ 45 de minute.
Gulia este un aliment plin de vitamina C și fibre. Pentru urmașii care iubesc cartofii prăjiți, propune această rețetă nouă. Pornește ventilația cuptorului pentru a rumeni bucățile de gulie și comparați împreună mai multe legume: cartofi albi, cartofi dulci, gulie, morcov și păstârnac, spre exemplu.
0 0 votes Acordă o notă rețetei