Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.
Înăbușește în apă și puțin ulei, ceapa tăiată cubulețe, apoi adaugă varza tăiată fideluță. Condimentează cu sare, piper, cimbru și 2 frunze dafin. Lasă 15-20 minute la călit, amestecând ocazional.
Adaugă apoi pasta de tomate și mărarul și mai lasă 4-5 minute.
Curăță și taie în cuburi legumele. Într-o altă oală, înăbușește ceapa cubulețe cu carnea tocată. Când acestea își schimbă culoarea, adaugă restul zarzavaturilor.
Adaugă 150 ml apă și lasă la foc potrivit. Când morcovii încep să își schimbe culoarea, adaugă ardeiul feliat și ciupercile. Condimentează cu sare și piper.
Când carnea este aproape fiartă, adaugă bulionul și cimbrul și mai lasă să dea câteva clocote.
Montează într-o tavă un rând de varză, unul de carne cu ciuperci și repetă. Încheie cu un rând de varză.
Dă la cuptor pentru 25-30 de minute.
Dacă îți rămâne musaca o poți servi a doua zi.
Ingrediente:
Pași:
1.A doua zi, prepară piure de cartofi și pune într-un vas yena: un rând piure, un rând musaca și repetă terminând cu piureul.
2.Dă pe răzătoare cașcavalul, presară-l deasupra și dă la cuptor pentru 20-25 de minute.
Dacă ții post, poți să omiți carnea și să dublezi cantitatea de ciuperci.
0 0 votes Acordă o notă rețetei