Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Mici pentru toată familia

Durata Preparare: Peste noapte

Ingrediente:

Carne tocată de vită - 350 grame
Carne tocată de vită - 150 grame
Piper - 1 lingurițe
Cimbru - 1 lingurițe
Ienibahar - 1 lingurițe
Sare - 1 lingurițe
Bicarbonat de sodiu - 1/2 lingurițe
Căței de usturoi - 3 legatura
Muștar - 50 grame

Pași:

Pasul 1

Amestecă toate ingredientele și frământă bine compoziția. Adaugă apă rece, aproximativ 100ml, cât să devină
amestecul pufos. Poți folosi și apă minerală pentru un rezultat încă și mai pufos.

Pasul 2

Lasă la frigider peste noapte și scoate-i la temperatura camerei cu jumătate de oră înainte de a-i pregăti. Frământă încă puțin aluatul pentru a-l aera. Formează micii, apoi unge-i cu puțin ulei de măsline și lasă-i la temperatura camerei, conform instrucțiunilor.

Pasul 3

Gătește micii pe grătar sau într-o tigaie tip grill timp de 12 minute, la foc mare, întorcându-i constant.

Tips & Tricks

Putem oferi preparate gătite pe grătar celor mici? Putem și nu putem. Răspunsul optim în această situație este rezumat într-un singur cuvânt: ocazional.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments