Ciorbă de miel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Dă bananele prin blender astfel încât să obții un piure. Pune deoparte.
Pune laptele și lingurița de vanilie la fiert. Când acesta se apropie de fierbere (mici bule de aer apar pe margine, dă focul mai mic, adaugă grișul și amestecă pentru 2-3 minute.
Adaugă piureul de banane, amestecă încă un minut.
Sparge oul și separă gălbenușul. Adaugă gălbenușul în oală, amestecă încă 3 minute.
Decorează farfuriile cu fragi și curmale mărunțite. Pentru urmași începători, omite curmalele sau hidratează-le 10 minute în apă fierbinte, apoi mărunțește-le în blender înainte de a decora preparatul cu ele.
Gălbenușul de ou se va găti foarte repede în acest preparat, făcându-l sigur pentru consum atât de către cei mici cât și de către cei mari. Folosește acest preparat pentru a vorbi cu urmașul tău despre diferitele texturi pe care le întâlniți (fragii au semințele crocante, grișul este cremos, curmalele au textura asemănătoare jeleului). Cu ocazia unui mic dejun în familie, puteți organiza și un concurs pentru a vedea cine găsește cel mai amuzant nume pentru personajul din farfurie.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei