Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Bate oul și toacă pătrunjelul. Amestecă, apoi condimentează cu sare și piper. Taie avocado felii, dă cașcavalul pe răzătoare, taie ardeii felii și pregătește câteva boabe de fasole roșie.
Folosește o tigaie antiaderentă. Încinge puțin ulei de măsline extravirgin și varsă amestecul de ou.
Când începe să se gătească și partea de sus, adaugă peste aceasta o lipie și întoarce-o pe partea cealaltă (cu tot cu ou, se vor lipi între ele).
Ia ca reper centrul lipiei și taie de la mijloc în jos, pentru ca ulterior să pui ingredientele în 4 cadrane.
Așază feliile de avocado în partea de jos stânga, cașcavalul în partea de sus stânga, ardeii în partea de sus dreapta și fasolea în partea de jos dreapta.
Treci partea din stânga jos peste partea din stânga sus, rezultatul trece-l peste partea din dreapta sus, apoi peste partea din dreapta jos.
Întoarce pe partea cealaltă pentru a se rumeni.
Pentru urmași începători, optează pentru un avocado copt, moale, iar fasolea aplatizeaz-o cu o furculiță înainte de a o adăuga în preparat. Taie fâșii din lipie și lasă pe tăviță.
0 0 votes Acordă o notă rețetei