Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Mic dejun în lipie

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Bate oul și toacă pătrunjelul. Amestecă, apoi condimentează cu sare și piper. Taie avocado felii, dă cașcavalul pe răzătoare, taie ardeii felii și pregătește câteva boabe de fasole roșie.

Pasul 2:

Folosește o tigaie antiaderentă. Încinge puțin ulei de măsline extravirgin și varsă amestecul de ou.

Pasul 3:

Când începe să se gătească și partea de sus, adaugă peste aceasta o lipie și întoarce-o pe partea cealaltă (cu tot cu ou, se vor lipi între ele).

Pasul 4:

Ia ca reper centrul lipiei și taie de la mijloc în jos, pentru ca ulterior să pui ingredientele în 4 cadrane.

Pasul 5:

Așază feliile de avocado în partea de jos stânga, cașcavalul în partea de sus stânga, ardeii în partea de sus dreapta și fasolea în partea de jos dreapta.

Pasul 6:

Treci partea din stânga jos peste partea din stânga sus, rezultatul trece-l peste partea din dreapta sus, apoi peste partea din dreapta jos.

Pasul 7:

Întoarce pe partea cealaltă pentru a se rumeni.

Tips & Tricks

Pentru urmași începători, optează pentru un avocado copt, moale, iar fasolea aplatizeaz-o cu o furculiță înainte de a o adăuga în preparat. Taie fâșii din lipie și lasă pe tăviță.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments