Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 30 minute
Într-o oală, pune la fiert quinoa împreună cu 350ml apă. Când apa a dat în clocot, dă focul la mediu spre mic și lasă
totul la fiert încă 15 minute.
Mărunțește cu o furculiță bananele sau taie-le cuburi.
După ce quinoa a fiert, amestecă restul ingredientelor în oală, acoperă cu un capac și lasă deoparte 5 minute.
Serviți micul dejun cald, în cănile voastre preferate.
Reticența celor mici față de anumite alimente ori preparate este doar un mod de a spune: „Îmi este greu să mă obișnuiesc cu schimbarea”. Pentru a-i ajuta într-un mod lipsit de presiune față de mâncare, introdu schimbări în obiceiurile voastre de la masă. Folosește căni în locul farfuriilor, schimbă tacâmurile cu unele
colorate, modifică locul pe care îl aveți la masă, serviți masa afară ori pe balcon, folosiți fețe de masă diferite.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei