Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Scoate carnea de la frigider. Îndepărtează bucățile de pieliță dacă are și crestează ușor partea cu grăsime. Învelește-o în ulei, apoi din plin în condimente pe toate părțile. Pune o folie de aluminiu deasupra și las-o 45 de minute să ajungă la temperatura camerei.
Scoate folia de aluminiu și acoperă carnea cu hârtie de copt umedă.
Carnea intră la cuptor, la 170 de grade Celsius, pentru 45 de minute.
Scoate hârtia de copt, întoarce carnea pe partea cealaltă, mărește temperatura la 200 de grade Celsius, lasă 15 minute.
Întoarce din nou carnea pe partea cealaltă, lasă 15 minute.
Poți folosi acest mezel de casă pentru a crea un platou cu aperitive. Adaugă brânzeturi proaspete, legume, un bol cu muștar, felii de pâine prăjită sau biscuiții pufoși cu iaurt ori pâinea mălăiață.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei