Salată de roșii cu măsline
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Scoate carnea de la frigider. Îndepărtează bucățile de pieliță dacă are și crestează ușor partea cu grăsime. Învelește-o în ulei, apoi din plin în condimente pe toate părțile. Pune o folie de aluminiu deasupra și las-o 45 de minute să ajungă la temperatura camerei.
Scoate folia de aluminiu și acoperă carnea cu hârtie de copt umedă.
Carnea intră la cuptor, la 170 de grade Celsius, pentru 45 de minute.
Scoate hârtia de copt, întoarce carnea pe partea cealaltă, mărește temperatura la 200 de grade Celsius, lasă 15 minute.
Întoarce din nou carnea pe partea cealaltă, lasă 15 minute.
Depozitare: în lada frigorifică, apoi transferat la frigider odată ce ajungi la destinație. Pe durata unui drum de până la 6 ore, poți pregăti sandwich-uri cu felii subțiri din acest mezel, salată, ardei gras și muștar (adaugă sosurile pe salată, nu pe pâine, pentru a păstra miezul proaspăt și optează pentru chifle sau baghetă, două opțiuni care nu se vor înmuia ușor). Învelește fiecare sandwich în hârtie de copt sau folie alimentară și păstrează-le în lada frigorifică sau geanta termoizolantă.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei