Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Mezel de casă pentru sandwich

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Scoate carnea de la frigider. Îndepărtează bucățile de pieliță dacă are și crestează ușor partea cu grăsime. Învelește-o în ulei, apoi din plin în condimente pe toate părțile. Pune o folie de aluminiu deasupra și las-o 45 de minute să ajungă la temperatura camerei.

Pasul 2:

Scoate folia de aluminiu și acoperă carnea cu hârtie de copt umedă.

Pasul 3:

Carnea intră la cuptor, la 170 de grade Celsius, pentru 45 de minute.

Pasul 4:

Scoate hârtia de copt, întoarce carnea pe partea cealaltă, mărește temperatura la 200 de grade Celsius, lasă 15 minute.

Pasul 5:

Întoarce din nou carnea pe partea cealaltă, lasă 15 minute.

Tips & Tricks

Depozitare: în lada frigorifică, apoi transferat la frigider odată ce ajungi la destinație. Pe durata unui drum de până la 6 ore, poți pregăti sandwich-uri cu felii subțiri din acest mezel, salată, ardei gras și muștar (adaugă sosurile pe salată, nu pe pâine, pentru a păstra miezul proaspăt și optează pentru chifle sau baghetă, două opțiuni care nu se vor înmuia ușor). Învelește fiecare sandwich în hârtie de copt sau folie alimentară și păstrează-le în lada frigorifică sau geanta termoizolantă.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments