Halloumi taco
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Clătește bine quinoa, apoi las-o la fiert, la foc mic, timp de 15 minute, în două măsuri de apă față de o masură de quinoa.
Taie ceapa și roșiile cubulețe, ardeiul felii și mărunțește usturoiul.
Încinge uleiul de măsline într-o oală. Adaugă ceapa și călește până se înmoaie, aproximativ 3-4 minute. Apoi, adaugă usturoiul, lasă 1min.
Adaugă roșiile, sucul de roșii, quinoa fiartă, apa, ardeiul gras, chimionul, pudra de roșcove și boiaua. Condimentează cu sare și piper după gust. Acoperă oala și lasă să fiarbă timp de 30 de minute.
Scurge conservele de fasole și porumb de lichid. Adaugă-le în preparat. Gătește încă 5-10 minute.
Poți servi simplu sau cu smântână, avocado, cheddar ras.
Quinoa este o sursă de proteine completă, bogată în minerale. Poți oferi acest preparat urmașilor de orice vârstă, păstrând condimentele, dar adaptând cantitatea de sare. În privința minimizării riscului de înec, folosește o furculiță
pentru a aplatiza înainte de servire boabele de porumb și fasole, dacă urmașul se află la începutul diversificării.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei