Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Mere crispy

Durata Preparare: 30 minute

Ingrediente:

Mere - 6 bucăți
Caju - 100 grame
Nuci - 100 grame
Scorțișoară (Ceylon) - 1 lingurițe
Miere - 1 lingurițe (opțional)

Pași:

Pasul 1

Amestecă în blender nucile, caju, scorțișoara și mierea. Dacă ai optat pentru stafide, hidratează-le pe acestea în apă
fierbinte pentru 10 minute înainte de a le adăuga. Completează amestecul cu 1/2 linguri de apă pentru a obține o pastă.

Pasul 2

Pregătește o tavă cu hârtie de copt și pornește cuptorul la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație.

Pasul 3

Curăță merele de coajă, taie-le felii și așază-le în tavă. Adaugă deasupra lor pasta de nuci.

Pasul 4

Tava intră la cuptor (180 de grade Celsius, funcția cu ventilație) pentru aproximativ 15 minute (până când preparatul se rumenește).

Tips & Tricks

Păstrează preparatul la frigider, într-un bol închis ermetic, pentru până la 3 zile.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments