Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 30 minute
Amestecă în blender nucile, caju, scorțișoara și mierea. Dacă ai optat pentru stafide, hidratează-le pe acestea în apă
fierbinte pentru 10 minute înainte de a le adăuga. Completează amestecul cu 1/2 linguri de apă pentru a obține o pastă.
Pregătește o tavă cu hârtie de copt și pornește cuptorul la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Curăță merele de coajă, taie-le felii și așază-le în tavă. Adaugă deasupra lor pasta de nuci.
Tava intră la cuptor (180 de grade Celsius, funcția cu ventilație) pentru aproximativ 15 minute (până când preparatul se rumenește).
Păstrează preparatul la frigider, într-un bol închis ermetic, pentru până la 3 zile.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei