Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Mei cu varză de Bruxelles și usturoi

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Fierbe meiul în 400 ml de apă cu un praf de sare, respectând proporția de 1:2 (1 cană de mei la 2 căni de apă). Lasă-l să fiarbă timp de aproximativ 15-20 de minute, până când lichidul este absorbit și meiul devine pufos.

Pasul 2:

În timp ce meiul fierbe, taie ceapa, morcovul și ardeiul fâșii subțiri. Zdrobește usturoiul.

Pasul 3:

Încinge 2-3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Călește legumele tăiate timp de 7-8 minute sau până când devin fragede, amestecând frecvent pentru a evita lipirea. Adaugă usturoiul zdrobit și mai lasă pe foc încă 2 minute.

Pasul 4:

Încorporează meiul fiert în tigaie și adaugă sosul de soia, amestecând bine pentru a combina aromele.

Pasul 5:

Formează un spațiu în mijlocul tigăii și sparge ouăle. Lasă-le să coaguleze timp de 3-4 minute, apoi amestecă-le cu restul compoziției până când sunt complet gătite.

Pasul 6:

Presară semințele de susan deasupra preparatului înainte de a servi, pentru un plus de textură și aromă.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments