Ciorbă de miel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius.
Pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, așază peștii, unge-i cu ulei, suc de lămâie și condimentează cu sare, piper și cimbru.
Acoperă cu hârtie de copt și dă la cuptor pentru 15-20 minute. Descoperă tavă și mai lasă 5-10 minute.
Curăță legumele și taie-le rondele. Pisează usturoiul.
Într-o cratiță, pune untul la topit, apoi sotează în el ceapa, usturoiul și morcovul pentru 5-7 minute.
Adaugă apoi mazărea și 100 ml apă sau supă de pui. Condimentează după gust cu sare, piper și mărar.
Separat, amestecă laptele cu făina, pentru a nu se forma cocoloașe. Adaugă amestecul peste mâncarea de mazăre și lasă să fiarbă la foc mic-mediu pentru încă 5 minute.
Servește peștele pe patul de legume.
Peștele poate fi servit urmașilor încă de la începutul diversificării. Totuși, textura acestuia poate fi ușor înecăcioasă, astfel încât îți recomandăm să amesteci bucățile de pește curățate de oase cu un sos potrivit. În cazul de față, aplatizează mazărea cu o furculiță, apoi amestecă pește în sos.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei