Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Masa ciobanului cu sos brun

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mică, la foc mediu.

Pasul 2:

Călește ceapa timp de 3-4 minute, până devine aurie și moale. Adaugă usturoiul și mai călește 30 de secunde.

Pasul 3:

Presară făina peste ceapă și usturoi, amestecând continuu timp de 1 minut, până când făina capătă o culoare ușor aurie.

Pasul 4:

Toarnă treptat supa, amestecând continuu cu un tel, pentru a evita formarea cocoloașelor.

Pasul 5:

Adaugă sosul de soia, piperul și salvie.

Pasul 6:

Fierbe sosul la foc mic timp de 8-10 minute, amestecând ocazional, până când se îngroașă la consistența dorită.

Pasul 7:

Pasează-l cu un blender de mână și servește-l peste mâncarea masa ciobanului. Găsești aici rețeta pentru masa ciobanului: Masa ciobanului.

Tips & Tricks

Pentru o variantă fără gluten folosește 1 lingură făină de ovăz.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments