Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Masa ciobanului

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Curăță cartofii, taie-i în bucăți mai mari și pune-i într-o oală cu apă rece sărată. Fierbe-i timp de aproximativ 30 de minute. Toacă mărunt ceapa și usturoiul. Dă morcovul pe răzătoare.

Pasul 2:

Între timp, călește ceapa și usturoiul într-o tigaie. Adaugă morcovul și carnea tocată, amestecând până când carnea este aproape gătită.

Pasul 3:

Adaugă pasta de roșii și supa de legume. Amestecă bine.

Pasul 4:

Adaugă mazărea congelată, lăsând totul să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 10 minute. Potrivește de sare și piper.

Pasul 5:

După ce cartofii au fiert, scurge-i de apă și lasă-i puțin să se răcească. Adaugă untul și laptele, apoi pasează-i până obții un piure fin. Încorporează brânza cheddar rasă până se topește complet.

Pasul 6:

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, cu ventilație.

Pasul 7:

Într-o tavă sau vas termorezistent, întinde amestecul de carne, apoi distribuie uniform piureul deasupra. Nivelează și trasează linii cu o furculiță.

Pasul 8:

Coace timp de 20 de minute sau până când stratul de piure devine ușor crocant.

Tips & Tricks

Deși mazărea este prezentă în acest preparat, este suficient să aplatizezi cu ajutorul unei furculițe bucățile care ajung pe tăvița urmașului. El le va zdrobi în mânuțe și se va delecta cu o masă delicioasă!

Te-ar putea interesa si ...

Baby banane

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments