Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Curăță și spală ciupercile, apoi taie-le feliuțe. Pisează usturoiul și toacă roșiile uscate.
Încinge o tigaie mare sau o cratiță la foc mediu. Adaugă untul, sarea, oregano, boiaua și piperul. Amestecă timp de aproximativ 1 minut, până când untul s-a topit și aromele se eliberează.
Adaugă ciupercile, sucul de roșii, usturoiul și roșiile uscate tocate. Gătește fără capac, amestecând des, până când ciupercile elimină lichidul și acesta se evaporă, formându-se un sos dens din roșii, aproximativ 15 minute.
Toarnă supa de legume și continuă să gătești până când sosul se îngroașă din nou, aproximativ 10 minute.
Ia tigaia de pe foc. Adaugă smântâna lichidă, parmezanul ras și amestecă bine.
Ciupercile pot fi o textură dificil de gestionat pentru urmași. Asigură că alegi ciuperci cu dimensiuni mari, pe care le feliezi subțire înainte de a le adăuga în preparat. În felul acesta, vei putea pregăti ușor farfuria urmașului.
0 0 votes Acordă o notă rețetei