Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Într-un bol, amestecă iaurtul cu curry, usturoiul, ghimbirul, uleiul, zeama de lămâie, sarea și piperul până obții o pastă omogenă.
Feliază subțire pulpa de vită. Toarnă marinada peste carne, asigurându-te că fiecare bucată este bine acoperită.
Acoperă vasul și lasă la frigider timp de 2-4 ore. Dacă ai timp, lasă peste noapte pentru o frăgezime mai bună.
Scoate carnea din marinadă și las-o să ajungă la temperatura camerei înainte de gătire, aproximativ 30 de minute.
Încălzește bine o tigaie grill și gătește carnea pe fiecare parte, la foc mic, aproximativ 5 minute. În funcție de grosimea acesteia, timpul poate varia.
Servește alături de Marry me chickpeas.
Poți folosi carne tocată, în locul feliilor gătite la grill, pe care să o gătești în tigaie cu aceleași condimente, mai puțin iaurtul grecesc, pentru aproximativ 12 minute. Toarnă peste “Marry me chickpeas”, când carnea este gătită. Pentru urmași începători, amintește-ți să aplatizezi boabele de năut cu ajutorul unei furculițe.
0 0 votes Acordă o notă rețetei