Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Taie fructele cuburi mici.
Într-o oală antiaderentă, pune fructele la fiert, la foc mic, în 200ml apă.
După 5 minute de fiert la foc mic, adaugă ghimbirul dat prin răzătoare, zahărul de cocos și sucul de lămâie. Lasă la fiert la foc mic până când fructele sunt moi și compoziția s-a îngroșat (10 minute)
Folosind blenderul, mixează compoziția astfel încât să obții un gem delicios.
Serviți pe felii de pâine prăjită unse cu puțin mascarpone.
Marmelatta poate fi turnată în borcane și lăsată să se răcească la temperatura camerei. Ele pot fi depozitate la frigider până la 14 zile.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei