Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Curăță usturoiul și morcovii.
Toacă usturoiul mărunt și dă morcovii pe răzătoarea fină.
Într-o cratiță pune 1 lingură de ulei de măsline și 30 ml de apă, iar când apa fierbe adaugă usturoiul tocat. Amestecă timp de 1-2 minute.
Adaugă morcovul ras și mai lasă la fiert încă 5-7 minute.
Adaugă spanacul congelat și sare după gust și mai lasă la fiert încă 10 minute sau până când morcovul e gătit complet. Dacă optezi pentru folosirea mălaiului, la acest pas îl poți adaugă.
Adaugă mărar proaspăt și iaurtul de caju, amestecă, apoi lasă să mai dea în clocot încă o dată și oprește focul. Poți servi ca atare sau alături de mămăligă.
Chiar dacă lipsa alergiilor alimentare ori absența obiceiului de a ține post nu vă împing către a descoperi și alte arome, te încurajăm să optezi ocazional și pentru lactate create din alimente alternative. Gustul lor este adesea unul deosebit, care contribuie la a oferi o aromă specială preparatelor, În plus, ele asigură prezența alergenilor în dietă (așa cum este cazul iaurtului din caju).
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei