Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Curăță și taie broccoli în buchețele. Cu ajutorul unui cuțit, îndepărtează coaja de pe cotor și apoi taie-l rondele groase de 0,5 cm sau în forma baghețelelor pentru degețele dacă îl oferi urmașilor (lungi cât un deget, groase cât două).
Pune broccoli într-o strecurătoare și așaz-o pe aceasta deasupra unei oale în care ai pus apă la fiert. Ai grijă ca apa să nu atingă strecurătoarea. Pune capacul și lasă la fiert aproximativ 20 de minute. Când acesta este gata, presară sare, ulei de măsline și puțin suc de lămâie peste el.
Toacă 4 căței de usturoi, 1 ceapă mare și dă morcovul prin răzătoare. Călește-le în 2 linguri de ulei de măsline timp de 3-4 minute.
Scurge lintea din conservă, adaug-o în oală. Amestecă 1-2 minute.
Completează cu o conservă de roșii tocate și partea tare de la o conservă de lapte de cocos. Dacă preferi un rezultat cu mai mult sos, poți adăuga întreaga conservă (inclusiv partea lichidă). Lasă la fiert la foc mic 10 minute.
Condimentează cu 1 linguriță de turmeric, 1 linguriță sumac, 1 linguriță coriandru, sare, piper. Lasă la fiert 2 min.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei