Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 45 minute
Dacă folosești linte roșie, nu este nevoie de înmuiere, pentru că aceasta va fierbe în 12 minute, dar dacă folosești
linte galbenă sau verde, va trebui să o lași 2-4 ore la înmuiat.
Taie cubulețe ceapa, cartofii și morcovii. Zdrobește usturoiul.
Pune la înăbușit în ulei și apă ceapa, apoi adăugă condimentele. Lăsă câteva minute, după care adăugă cartofii, lintea și apă cât să-i acopere.
Când legumele sunt fierte și apa a scăzut, adăugă sucul de roșii și lasă încă 2-3 minute după ce a dat în clocot.
Opțional, poți adăuga o cană de suc de roșii și o cană de lapte de cocos.
Servește cu pătrunjel verde
Lintea face parte din lista alimentelor bogate în fier. Alte alimente incluse în această listă: tofu, ouă, stafide sau caise uscate, cartofi dulci în coajă, sardine, năut, fasole.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei