Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Spală bine ardeii, apoi taie-i pe lung și scoate-le cotorul și semințele.
Se pun cu pielița în sus pe o tavă cu hârtie de copt și se dau la cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru aproximativ 25-30 minute, în funcție de grosime.
Când sunt gata (coaja lor s-a înnegrit pe alocuri), se scot din cuptor și se acoperă (pentru a se curăța mai ușor).
După ce s-au răcit, se curăță de pieliță.
Într-o tigaie se pune puțin ulei de măsline, ceapa și usturoiul și se lasă la foc mic până ceapa devine transparentă.
Se adaugă apoi sucul de roșii.
După câteva clocote se pun ardeii copți tăiați fâșii, sarea, piperul, cimbrul și se lasă la foc mic până începe să scadă.
Pentru mămăliguță, folosește o cană de mălai și patru căni de apă.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei