Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Tocăniță de ardei copți

Număr persoane

Pași:

Pasul 1

Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.

Pasul 2

Spală bine ardeii, apoi taie-i pe lung și scoate-le cotorul și semințele. Așază-i cu pielița în sus pe o tavă cu hârtie de copt și dă-i la cuptor pentru aproximativ 25-30 minute, în funcție de grosime.

Pasul 3

Când sunt gata, atunci când coaja lor s-a înnegrit pe alocuri, scoate-i din cuptor și acoperă-i, pentru a se curăța mai ușor.

Pasul 4

După ce s-au răcit, curăță-i de pieliță.

Pasul 5

Toacă ceapa și usturoiul. Într-o tigaie, pune puțin ulei de măsline, adaugă ceapa și usturoiul și lasă la foc mic până când ceapa devine transparentă.

Pasul 6

Adaugă sucul de roșii. Taie ardeii fâșii.

Pasul 7

După câteva clocote pune ardeii copți tăiați fâșii, sarea, piperul, cimbrul și lasă la foc mic până când începe să scadă. Servește cu mămăliguță.

Te-ar putea interesa si ...

Masa ciobanului

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments