Masa ciobanului
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.
Spală bine ardeii, apoi taie-i pe lung și scoate-le cotorul și semințele. Așază-i cu pielița în sus pe o tavă cu hârtie de copt și dă-i la cuptor pentru aproximativ 25-30 minute, în funcție de grosime.
Când sunt gata, atunci când coaja lor s-a înnegrit pe alocuri, scoate-i din cuptor și acoperă-i, pentru a se curăța mai ușor.
După ce s-au răcit, curăță-i de pieliță.
Toacă ceapa și usturoiul. Într-o tigaie, pune puțin ulei de măsline, adaugă ceapa și usturoiul și lasă la foc mic până când ceapa devine transparentă.
Adaugă sucul de roșii. Taie ardeii fâșii.
După câteva clocote pune ardeii copți tăiați fâșii, sarea, piperul, cimbrul și lasă la foc mic până când începe să scadă. Servește cu mămăliguță.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei