Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 45 minute
Fierbe mămăliguța păstrând proporția1 cană mălai la 5 căni de apă (dacă preferi mămăliga mai tare, redu cantitatea de apă).
Pentru a curăța ficățeii, desparte cei doi lobi și scoate cu ajutorul unui cuțit venele sau părți galbene/verzui (ele vor
da un gust amărui). Un pas în plus pe care îl poți face atunci când vrei să eviți gustul amărui este să lași ficățeii la
frigider, în apă cu puțină sare, cu o seară înainte de a-i găti.
Într-o tigaie, încinge uleiul, adăugă ceapa mărunțită și usturoiul tocat. Când ceapa devine trasparentă, adăugă ficățeii și 1/3 cană apă. Condimentează cu sare, piper, cimbru.
Când scade apa (5-7 minute), adăugă sucul de roșii și lăsă la foc mic încă 10 minute.
Adaugă sare după gust, piper și pătrunjel proaspăt înainte de a închide focul.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei