Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Mac and cheese

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.

Pasul 2:

Într-o oală, fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe pachet, cu aproximativ 1-2 minute mai puțin. Taie ceapa cubulețe și zdrobește 1 cățel de usturoi. Dă pe răzătoare cheddarul și parmezanul.

Pasul 3:

Într-o tigaie, adaugă 1 lingură de ulei de măsline extravirgin, ceapa și usturoiul. Călește până când devin aurii, aproximativ 3 minute.

Pasul 4:

Adaugă treptat cele 2 linguri de făină, până când începe să se formeze o pastă groasă.

Pasul 5:

Adaugă treptat laptele, amestecând constant până când amestecul devine gros și cremos.

Pasul 6:

Adaugă ambele brânzeturi și pastele și amestecă.

Pasul 7:

Unge o tavă cu unt și toarnă compoziția în ea.

Pasul 8:

Topește cele 15 g de unt, apoi amestecă-l cu pesmetul, parmezanul, 1/4 linguriță busuioc uscat, 1/4 linguriță pătrunjel uscat și 1/4 linguriță oregano uscat.

Pasul 9:

Presară peste paste amestecul de pesmet.

Pasul 10:

Coace în cuptor timp de 15-20 de minute, până când pesmetul devine maro-auriu.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments