Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Lipie cu cremă de brânză și somon afumat

Durata Preparare: 15 minute

Ingrediente:

Lipii - 3 bucăți
Cremă de brânză - 60 grame
Somon - 150 grame
Salată - 3-4 frunze

Pași:

Pasul 1

Unge lipiile cu 20 g de cremǎ de brânzǎ, adãugã o frunzã, douã de salatã, peste care adǎugã bucǎțile de somon.
Somonul poate fi gătit la cuptor, la 180 de grade Celsius, pentru 5 minute (în funcție de grosimea lui) sau în tigaie,
într-un cubuleț de unt, pentru 2 minute pe fiecare parte.

Pasul 2

Ruleazã şi serveşte.

Pasul 3

Poți înlocui somonul cu: un avocado copt, semințe de susan și nuci râșnite sau legume/carne rămase de la cina din
seara care tocmai a trecut.

Tips & Tricks

Somonul afumat crud poate fi oferit după prima aniversare, atunci când părintele consideră că își dorește să facă acest pas. Având însă în vedere faptul că textura este dificil de gestionat, dar și faptul că vorbim despre un aliment crud, îți recomandăm să aștepți până după cea de-a a doua aniversare. Dacă familia voastră consumă des acest aliment, gătește peștele conform pașilor din descriere, iar urmașul îl poate savura în siguranță împreună cu voi.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments