Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Unge lipiile cu 20 g de cremǎ de brânzǎ, adãugã o frunzã, douã de salatã, peste care adǎugã bucǎțile de somon.
Somonul poate fi gătit la cuptor, la 180 de grade Celsius, pentru 5 minute (în funcție de grosimea lui) sau în tigaie,
într-un cubuleț de unt, pentru 2 minute pe fiecare parte.
Ruleazã şi serveşte.
Poți înlocui somonul cu: un avocado copt, semințe de susan și nuci râșnite sau legume/carne rămase de la cina din
seara care tocmai a trecut.
Somonul afumat crud poate fi oferit după prima aniversare, atunci când părintele consideră că își dorește să facă acest pas. Având însă în vedere faptul că textura este dificil de gestionat, dar și faptul că vorbim despre un aliment crud, îți recomandăm să aștepți până după cea de-a a doua aniversare. Dacă familia voastră consumă des acest aliment, gătește peștele conform pașilor din descriere, iar urmașul îl poate savura în siguranță împreună cu voi.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei