Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 45 minute
Taie cuburi legumele și așază-le într-o tavă cu hârtie de copt.
Taie capătele căpățânilor de usturoi și așază-le întregi, în tavă, lângă legume. Lasă deasupra lor un mic cubuleț de unt. Condimentează cu sare.
Amestecă într-un bol uleiul de măsline, usturoiul dat prin răzătoare, sare, piper, rozmarin și oregano, apoi toarnă totul peste legume.
Tava intră la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius, pentru 20-30 minute.
Servește cu telemea sau feta dată prin răzătoare și miezul din căpățânile de usturoi întins pe felii de pâine prăjită.
Opțional, presară pătrunjel proaspăt tocat peste acestea.
Taie varza de Bruxelles sferturi înainte de a o servi. Pentru a verifica dacă legumele au o textură potrivită pentru începători, strivește o bucată între degetul mare și degetul arătător. Dacă aceasta este ușor de aplatizat, atunci poate fi ușor transformată în baghețele pentru degețele.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei