Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Lasagna cu spanac

Afine - 1 Lingura
Afine - 500 grame
Afine - 1/2 Lingurita

Pași

Pasul 1

Într-o tigaie înăbușește ceapa și usturoiul mărunțite în prealabil. Când ceapa se înmoaie, adaugi pentru câteva minute și spanacul.

Pasul 2

Lasă compoziția la răcit, după care adaugă ricotta, iaurt grecesc, sare, piper și nucșoară.

Pasul 3

Într-o tavă unsă cu unt, pune pe rând foi de lasagna (opărite după instrucțiunile de pe ambalaj), compoziția cu ricotta și spanac, apoi cașcaval ras. Repetă aceste straturi.

4. Pe ultimul strat de foi toarnă sucul de roșii (sau chiar felii de roșii) și presară cașcavalul rămas.
5. Compoziția intră la cuptorul preîncălzit la 180 grade Celsius, timp de 25-30 minute, până când capătă o crustă frumoasă, aurie.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments