Budincă de tapioca cu pere
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Într-o tigaie înăbușește ceapa șibusturoiul mărunțite în prealabil. Cândbceapa se înmoaie, adaugi pentru câteva minute și spanacul.
Lasă compoziția la răcit, după care adaugă ricotta, iaurt grecesc, sare, piper și nucșoară.
Într-o tavă unsă cu unt, pune pe rând foi de lasagna (opărite după instrucțiunile de pe ambalaj), compoziția cu ricotta și spanac, apoi cașcaval ras. Repetă aceste straturi.
Pe ultimul strat de foi toarnă sucul de roșii (sau chiar felii de roșii) și presară cașcavalul rămas.
Compoziția intră la cuptorul preîncălzit la 180 grade Celsius, timp de 25-30 minute, până când capătă o crustă frumoasă, aurie.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei