Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Fierbe apa.
Într-un blender, adaugă orezul, bastonașele de scorțișoară și o parte din apa fierbinte (începe cu puțină apă pentru a putea zdrobi bine orezul, apoi completează pe parcurs).
Depozitează peste noapte, la frigider, într-un recipient închis ermetic.
Strecoară lichidul, folosind o strecurătoare cu găuri mici sau un prosop de bucătărie subțire.
Adaugă 500ml lapte, vanilie, scorțișoara pudră și îndulcitorul ales. Amestecă bine.
Serviți rece sau cu gheață zdrobită.
Întrucât orezul absoarbe metalele din pământul în care crește, optează pentru orez bio și limitează consumul în funcție de vârstă. Pentru urmașii mai mici de 3 ani, această gustare poate fi introdusă ocazional, în cantități moderate
Poți înlocui laptele cu lapte de migdale și siropul de arțar cu miere (pentru copii peste 1 an).
0 0 votes Acordă o notă rețetei