Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Dizolvă drojdia, zahărul și laptele călduț într-un bol. Amestecă până la dizolvarea completă.
Adaugă restul ingredientelor și frământă până obții un aluat neted. Lasă-l să crească, acoperit, timp de cel puțin 1 oră.
Întinde aluatul pe o suprafață ușor pudrată cu făină, într-un strat subțire. Taie-l în fâșii subțiri. Preîncălzeşte cuptorul la 180 de grade Celsius.
Îmbracă un sucitor cu folie de aluminiu și unge-l cu unt topit. Învelește fâșiile de aluat pe sucitor, suprapunându-le ușor, și presează bine marginile ca să nu se desprindă.
Unge aluatul rulat cu unt și presară amestecul de zahăr și scorțișoară.
Coace timp de 15-20 de minute. Rotește sucitorul în timpul coacerii pentru a asigura o rumenire uniformă. Unge din nou cu untul rămas și presară nuca tocată.
Lasă să se răcească puțin, apoi scoate cu grijă aluatul de pe sucitor.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei