Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pentru urmași începători, alege un fruct kaki copt, moale la atingere. Textura acestuia ar trebui să fie ușor de strivit între două degete. În acest fel, gingiile urmașului vor putea zdrobi pulpa fără a depune un efort prea mare. Oferă pulpa moale a fructului sau felii/sferturi întregi din acesta.
Pe măsură ce urmașul avansează, iar abilitățile lui se dezvoltă, oferă bucăți mai mici din fruct. Așteaptă până după împlinirea vârstei de 9 luni pentru ca urmașul să facă trecerea de la prinderea cu întreaga palmă, la prinderea cu degetul mare și degetul arătător.
Fructul întreg poate fi oferit unui urmaș trecut de prima aniversare, dacă acest lucru este susținut de abilitățile sale.
Kaki este cunoscut și sub numele de piersică japoneză, pentru că gustul lui este înrudit cu cel al piersicii. Acest fruct trebuie consumat bine copt, pentru a avea un gust aromat și plăcut, consumat necopt are un gust amărui, din cauza taninurilor din compoziția lui. Din acest motiv, fructul poate cauza anumite probleme de natură digestivă atunci când nu face parte dintr-o dietă diversificată. Despre fructul de kaki putem spune că este mai bogat în antioxidanți decât ceaiul verde și nu numai. Mai găsim în compoziția acestuia și vitaminele A, C, E și minerale cum ar fi mangan, magneziu sau potasiu. Consumul de fructe de kaki este benefic pentru creșterea imunității, dar și a energiei pe parcursul zilei, îmbunătățirea sănătății ochilor și a pielii, dar și ca ajutor în reducerea retenției de apă din organism.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei