Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Întors pe dos

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius. Unge o tavă rotundă de 23 cm și tapeteaz-o cu hârtie de copt. Taie fructele în felii de 0,5 cm grosime. Folosește un cuțit mic pentru a îndepărta coaja și cât mai mult din partea albă a fructelor.

Pasul 2:

Într-un bol mic, combină zahărul cu untul topit. Poți adapta cantitatea de zahăr în funcție de preferințe. Toarnă amestecul la baza tăvii și întinde-l uniform. Aranjează fructele deasupra, suprapunându-le puțin pentru a acoperi complet fundul tăvii.

Pasul 3:

Într-un bol mediu, combină făina, praful de copt și sarea.

Pasul 4:

Într-un bol mare, cu ajutorul unui mixer de mână, bate untul, zahărul, cimbrul și coaja de portocală până amestecul devine cremos și pufos. Adaugă ouăle, câte unul pe rând, bătând bine după fiecare. Adaugă vanilia. Încorporează ingredientele uscate, apoi adaugă laptele bătut și bate până se combină. Toarnă aluatul peste fructele aranjate și întinde-l uniform.

Pasul 5:

Coace 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în mijlocul prăjiturii iese curată. Lasă să se răcească 10-15 minute, apoi răstoarnă prăjitura pe un platou de servire. Lasă să se răcească complet.

Tips & Tricks

Dacă doreşti sā foloseşti grepfrut, decojeşte-l total şi foloseşte doar pulpa. Gustă pulpa pentru a te asigura că nu ai nimerit un grepfrut foarte amar.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments