Drob de vinete și dovlecel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pune recipientul în care vei păstra înghețata la congelator cât timp o pregătești.
Cu un mixer, amestecă smântâna timp de 3-5 minute. Adaugă brânza mascarpone, amestecă iar timp de 3-5 minute. Adaugă mierea, vanilia, praful de sare și amestecă încă 3 minute.
Adaugă sucul de lămâie, folosind de data aceasta mixerul la viteză mică, timp de 1 minut.
Scoate recipientul din congelator și toarnă înghețata. Lasă la congelator.
În prima oră, scoate înghețata o dată la 30 de minute și amestec-o pentru a obține un rezultat cremos.
În cazul în care vei dori să omiți îndulcitorul, adaugă doar o lingură de suc de lămâie. Poți îndulci înghețata, congelând o banană tăiată sferturi, pe care să o mărunțești apoi în blender, înainte de a începe prepararea conform rețetei.