Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: Peste noapte
Dacă ai optat pentru rom, taie 3/4 din cantitatea de căpșuni în cubulețe cât mai mici și lasă-le la înmuiat în rom și o lingură de zahăr brun.
Amestecă în blender căpșunile, bananele, apoi adaugă partea solidă din conserva de lapte de nucă de cocos, mierea, vanilia, ghimbirul și praful de sare. Mixează câteva minute.
Transferă într-un bol, scurge și adaugă căpșunile care au stat în rom.
Toarnă amestecul obținut în forme pentru înghețată, într-o caserolă de plastic sau în pahare de carton în care ai înfipt o linguriță de unică folosință. Lasă totul la congelator peste noapte sau pentru cel puțin 3 ore.
Rolul alcoolului este să păstreze textura moale a căpșunilor, chiar și după congelare (dar și să aline părinții care se „sărbătoresc” nopțile nedormite). Pentru cremozitate, înghețata are nevoie de grăsimi, așa că poți înlocui laptele de cocos cu 150g mascarpone.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei