Salată caldă pentru seri geroase
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius.
Dă pe răzătoare cheddarul și feliază ceapa, păstrând inele întregi.
Pune jumătate din cantitatea de brânză rasă în fiecare inel al unei tăvi/forme de silicon pentru gogoși.
Adaugă câte 2 felii de ceapă în fiecare inel.
Acoperă cu restul de brânză.
Coace timp de 20-25 de minute. Lasă să se răcească puțin înainte de a transfera pe un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime.
Păstrează inelele de ceapă la frigider într-un recipient închis ermetic, până la trei zile. Pentru a le reîncălzi și a le păstra crocante, folosește cuptorul (160de grade Celsius), nu cuptorul cu microunde.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei