Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Inele de ceapă

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius.

Pasul 2:

Dă pe răzătoare cheddarul și feliază ceapa, păstrând inele întregi.

Pasul 3:

Pune jumătate din cantitatea de brânză rasă în fiecare inel al unei tăvi/forme de silicon pentru gogoși.

Pasul 4:

Adaugă câte 2 felii de ceapă în fiecare inel.

Pasul 5:

Acoperă cu restul de brânză.

Pasul 6:

Coace timp de 20-25 de minute. Lasă să se răcească puțin înainte de a transfera pe un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime.

Tips & Tricks

Păstrează inelele de ceapă la frigider într-un recipient închis ermetic, până la trei zile. Pentru a le reîncălzi și a le păstra crocante, folosește cuptorul (160de grade Celsius), nu cuptorul cu microunde.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments